Tervetuloa Edwin Atherton Internationaliin

Rahoituspetosten ja offshore-pankkitoiminnan tutkimukset

Edwin Atherton on Wyomingin Cheyennessä sijaitseva kansainvälinen etsivätoimisto, joka on erikoistunut:

Olemme ylpeitä siitä, että olemme Feinstein & Sullivanin yksinomainen yksityisetsivätoimisto.

Edwin Athertonista

Uuden sukupolven etsivätoimisto, joka perustuu menneisyyden perintöön.

Me täällä Edwin Athertonilla ymmärrämme, että nykyaikana sinun on työskenneltävä sellaisen toimiston kanssa, joka osaa hyödyntää tehokkaasti kattavimpia ohjelmistoja ja yhdistää ne perinteiseen viisauteen ja tutkintamenetelmiin. Parhaat tulokset saavutetaan oppimalla menneisyydestä ja yhdistämällä se tietämykseemme kyberturvallisuudesta sekä käyttämällä huipputeknologiaa. Verkostomme ulottuu kauas rajojemme ulkopuolelle, ja se pystyy tällä hetkellä hakemaan tietoja yli 143 maan yksityishenkilöistä ja yrityksistä. Yhteytemme rahoitusalalle, lisensoidut tutkijat ja asianajajat eri lainkäyttöalueilla mahdollistavat sen, että voimme jatkuvasti laajenevalla toimialueellamme tuottaa tuloksia asiakkaillemme.

Saatat ihmetellä, keitä me olemme, mutta olemme enemmän kuin vain yksi tai kaksi henkilöä tämän yrityksen takana. Olemme maailmanlaajuinen verkosto. Kun asioit Edwin Athertonin kanssa, sinulla on välitön pääsy laajaan verkostoon ammattilaisia, jotka ovat alansa huippuja. Kaikki tämä, vaikka sinulla on vain yksi yhteyshenkilö ja ilman ylimääräisiä toimia.

Olemme myös ylpeitä siitä, että olemme Feinstein & Sullivanin yksinoikeudellinen rahoitusalan etsivätoimisto ja offshore-pankkitutkimusyritys Yhdysvalloissa.

Tarjoamamme palvelu on vertaansa vailla. Itse asiassa vain alle kourallinen yrityksiä pystyy tekemään sen, mitä me teemme, tehokkaasti ja ajattelemalla laatikon ulkopuolella. Tiedämme, että elämme nykyään tuloskeskeisessä maailmassa, ja pyrimme saavuttamaan tulokset. Se alkaa odotusten asettamisesta oikein ja selkeästä viestinnästä asiakkaidemme kanssa. Kaikki Edwin Athertonilla noudattavat näitä standardeja, ja odotamme innolla, että saamme ansaita liiketoimintasi.

FEINSTEIN & SULLIVANIN YKSINOIKEUS

Toimimme Feinstein & Sullivanin yksinomaisena rahoitusalan etsivätoimistona ja offshore-pankkikonsulttina. Otamme asiakkaita tapauskohtaisesti. Tutustu alla oleviin palveluihimme ja kerro meille, voimmeko auttaa sinua:

Yksityisetsivätoimistomme on erikoistunut

Omaisuuserien haut

Tunnetko jonkun, joka on laillisesti velkaa sinulle rahaa ja jolla on lainvoimainen tuomio henkilöä tai yhteisöä vastaan, mutta joka ei näytä omaisuutta papereissa? Elääkö kyseinen taho ylellistä elämäntapaa, vaikka sillä ei ole paperilla mitään näytettävää, eikä se näin ollen pysty panemaan tuomiotasi täytäntöön? Me voimme ehkä auttaa!

Rahoituspetosten tutkimukset

Oletko joutunut petoksen uhriksi etkä löydä tarvittavia todisteita? Epäiletkö yksittäistä henkilöä tai yhteisöä taloudellisista väärinkäytöksistä, mutta et voi todistaa niitä? Kerro meille, niin voimme varmasti tutkia asiaa. Rajat eivät ole meille ongelma. Voimme työskennellä Yhdysvaltojen kaikissa 50 osavaltiossa ja kansainvälisesti yhteensä 143 maassa.

Kattavat taustatarkastukset

Oletko koskaan miettinyt jonkun menneisyyttä? Kaivamme syvältä löytääksemme totuuden kenen tahansa historiasta. Saat yksityiskohtaisen raportin jostakin henkilöstä 24-48 tunnin kuluessa.

Offshore-pankkitutkimukset

Epäiletkö jonkun piilottelevan varoja sinulta? Harkitsetko avioeroa? Onko joku sinulle velkaa ja sinulla on tietoa siitä, että tämä henkilö piilottelee rahaa ulkomailla? Kerro meille yksityiskohdat, niin voimme ehkä auttaa sinua.

"Huippuosaaminen on taidetta, joka saavutetaan harjoittelemalla ja tottumalla. Emme toimi oikein siksi, että meillä olisi hyveellisyyttä tai erinomaisuutta, vaan pikemminkin siksi, että olemme toimineet oikein. Olemme sitä, mitä toistuvasti teemme. Erinomaisuus ei siis ole teko vaan tapa."

- Will Durant
Mitä asiakkaat sanovat meistä
Ota yhteyttä

    de_DEDeutsch