Welkom bij Edwin Atherton International

Onderzoek naar financiële fraude en offshore bankieren

Edwin Atherton is een internationaal detectivebureau gevestigd in Cheyenne, Wyoming, gespecialiseerd in:

We zijn er trots op dat we het exclusieve privédetectivebureau voor Feinstein & Sullivan zijn.

Over Edwin Atherton

Een nieuw generatie detectivebureau dat voortbouwt op de erfenissen uit het verleden

Hier bij Edwin Atherton begrijpen we dat je in deze moderne tijden moet samenwerken met een bureau dat weet hoe je efficiënt gebruik kunt maken van de meest uitgebreide software en deze kunt combineren met traditionele wijsheid en onderzoeksmethoden. Leren van het verleden en dit combineren met onze kennis op het gebied van cyberbeveiliging, samen met het gebruik van geavanceerde technologie, is wat de beste resultaten oplevert. Ons netwerk reikt veel verder dan onze grenzen en kan op dit moment informatie opvragen over personen en bedrijven in meer dan 143 landen. Dankzij onze connecties in de financiële sector, gelicentieerde onderzoekers en advocaten in verschillende rechtsgebieden, kunnen we onze klanten steeds betere resultaten bieden.

Je vraagt je misschien af wie we zijn, maar we zijn meer dan een paar mensen achter dit bedrijf. We zijn een wereldwijd netwerk. Wanneer je zaken doet met Edwin Atherton, heb je direct toegang tot een groot netwerk van professionals die aan de top van hun vakgebied staan. Dit alles terwijl we één aanspreekpunt kunnen houden en zonder extra outreach.

We zijn er ook trots op dat we een exclusief financieel detectivebureau en offshore bankonderzoeksbureau zijn voor Feinstein & Sullivan in de Verenigde Staten.

De service die we je bieden is ongeëvenaard. In feite kunnen maar een handjevol bedrijven doen wat wij doen met efficiëntie en door buiten de gebaande paden te denken. We weten dat we vandaag de dag in een resultaatgerichte wereld leven en we streven ernaar deze te bereiken. Het begint met het stellen van de juiste verwachtingen en duidelijke communicatie met onze klanten. Iedereen bij Edwin Atherton houdt zich aan deze normen en we kijken ernaar uit om uw bedrijf te verdienen.

EXCLUSIEF AGENTSCHAP VOOR FEINSTEIN & SULLIVAN

We werken als exclusief financieel detectivebureau en offshoring banking consultancy voor Feinstein & Sullivan. We nemen klanten aan op individuele basis. Bekijk onze diensten hieronder en laat ons weten of we je kunnen helpen:

Ons privé detectivebureau is gespecialiseerd in

Activa zoeken

Ken je iemand die je wettelijk geld schuldig is en een gerechtelijk vonnis heeft tegen de persoon of entiteit, maar de persoon toont geen activa op papieren? Leeft die entiteit een luxe levensstijl terwijl ze op papier niets heeft om te laten zien en dus niet in staat is om jouw oordeel af te dwingen? Misschien kunnen we helpen!

Onderzoek naar financiële fraude

Ben je slachtoffer van fraude en kun je het broodnodige bewijs niet vinden? Verdenk je een persoon of entiteit van financieel wangedrag, maar kun je het niet bewijzen? Laat het ons weten en we kunnen er zeker naar kijken. Grenzen zijn voor ons geen probleem. We werken in alle 50 staten van de VS en internationaal in in totaal 143 landen.

Uitgebreide achtergrondcontroles

Heb je je ooit afgevraagd over iemands verleden? We graven diep om de waarheid te vinden over iemands geschiedenis. Krijg binnen 24-48 uur een gedetailleerd rapport over iemand.

Offshore bankonderzoeken

Vermoed je dat iemand activa voor je verbergt? Overweeg je een scheiding? Is iemand je geld schuldig en heb je informatie over deze persoon die geld offshore verbergt? Laat ons de details weten en misschien kunnen we je helpen.

"Uitmuntendheid is een kunst die gewonnen wordt door training en gewenning. We handelen niet juist omdat we deugd of uitmuntendheid hebben, maar we hebben die eerder omdat we juist gehandeld hebben. We zijn wat we herhaaldelijk doen. Uitmuntendheid is dus geen handeling maar een gewoonte."

- Will Durant
Wat klanten over ons zeggen
Neem contact met ons op

    es_MXEspañol de México