Καλώς ήρθατε στην Edwin Atherton International

Οικονομική απάτη και έρευνες υπεράκτιων τραπεζικών συναλλαγών

Η Edwin Atherton είναι ένα διεθνές γραφείο ντετέκτιβ με έδρα την Τσεγιέν του Γουαϊόμινγκ, που ειδικεύεται σε:

Είμαστε περήφανοι που είμαστε το αποκλειστικό γραφείο ιδιωτικών ερευνών για την Feinstein & Sullivan.

Σχετικά με τον Edwin Atherton

Μια νέα γενιά ντετέκτιβ που βασίζεται στις παρακαταθήκες του παρελθόντος

Εδώ στην Edwin Atherton, καταλαβαίνουμε ότι σε αυτούς τους σύγχρονους καιρούς, πρέπει να συνεργαστείτε με ένα γραφείο που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά το πιο ολοκληρωμένο λογισμικό και να το συνδυάζει με την παραδοσιακή σοφία και τις μεθόδους έρευνας. Το να μαθαίνουμε από το παρελθόν και να το συνδυάζουμε με τις γνώσεις μας στην κυβερνοασφάλεια, μαζί με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, είναι αυτό που αποδίδει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το δίκτυό μας εκτείνεται πολύ πέρα από τα σύνορά μας, με δυνατότητα ανάκτησης πληροφοριών για άτομα και επιχειρήσεις σε περισσότερες από 143 χώρες αυτή τη στιγμή. Οι διασυνδέσεις μας στον χρηματοπιστωτικό τομέα, οι εξουσιοδοτημένοι ερευνητές και οι δικηγόροι σε διάφορες δικαιοδοσίες επιτρέπουν στη συνεχώς διευρυνόμενη εμβέλειά μας να φέρνουμε αποτελέσματα στους πελάτες μας.

Μπορεί να αναρωτιέστε ποιοι είμαστε, αλλά είμαστε κάτι περισσότερο από ένα ή δύο άτομα πίσω από αυτή την εταιρεία. Είμαστε ένα παγκόσμιο δίκτυο. Όταν συνεργάζεστε με τον Edwin Atherton, έχετε άμεση πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών που βρίσκονται στην κορυφή των αντίστοιχων τομέων τους. Και όλα αυτά, ενώ μπορείτε να διατηρήσετε ένα σημείο επαφής και χωρίς καμία πρόσθετη προβολή.

Είμαστε επίσης υπερήφανοι που είμαστε αποκλειστικό γραφείο οικονομικών ντετέκτιβ και εταιρεία ερευνών υπεράκτιων τραπεζών για την Feinstein & Sullivan στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι μοναδικές. Στην πραγματικότητα, μόνο λιγότερες από μια χούφτα εταιρείες μπορούν να κάνουν αυτό που κάνουμε εμείς με αποτελεσματικότητα και με την ικανότητα να σκέφτονται έξω από το κουτί. Γνωρίζουμε ότι σήμερα ζούμε σε έναν κόσμο προσανατολισμένο στα αποτελέσματα και προσπαθούμε να τα επιτύχουμε. Ξεκινά με τον σωστό καθορισμό των προσδοκιών και τη σαφή επικοινωνία με τους πελάτες μας. Όλοι στην Edwin Atherton τηρούν αυτά τα πρότυπα και ανυπομονούμε να κερδίσουμε την επιχείρησή σας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ ΓΙΑ ΤΗΝ FEINSTEIN & SULLIVAN

Εργαζόμαστε ως αποκλειστικό γραφείο χρηματοοικονομικών ντετέκτιβ και σύμβουλος τραπεζικών υπηρεσιών offshoring για την Feinstein & Sullivan. Αναλαμβάνουμε πελάτες κατά περίπτωση. Ρίξτε μια ματιά στις υπηρεσίες μας παρακάτω και ενημερώστε μας αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε:

Το Ιδιωτικό Γραφείο Ντετέκτιβ μας ειδικεύεται σε

Αναζήτηση περιουσιακών στοιχείων

Γνωρίζετε κάποιον που σας οφείλει νόμιμα χρήματα και έχει δικαστική απόφαση εναντίον του προσώπου ή της οντότητας, αλλά το άτομο δεν εμφανίζει περιουσιακά στοιχεία στα χαρτιά του; Μήπως αυτή η οντότητα ζει έναν πολυτελή τρόπο ζωής, ενώ στα χαρτιά δεν έχει τίποτα να επιδείξει και συνεπώς δεν είναι σε θέση να επιβάλει την κρίση σας; Ίσως μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Έρευνες οικονομικής απάτης

Έχετε πέσει θύμα απάτης και δεν μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες αποδείξεις; Υποψιάζεστε ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο για οποιαδήποτε οικονομική παράβαση, αλλά δεν μπορείτε να το αποδείξετε; Ενημερώστε μας και μπορούμε σίγουρα να το εξετάσουμε. Τα σύνορα δεν είναι θέμα για εμάς. Μπορούμε να εργαστούμε και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και διεθνώς σε 143 χώρες συνολικά.

Ολοκληρωμένοι έλεγχοι ιστορικού

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το παρελθόν κάποιου; Σκάβουμε βαθιά για να βρούμε την αλήθεια για την ιστορία του καθενός. Λάβετε λεπτομερή αναφορά για κάποιον μέσα σε 24-48 ώρες.

Offshore τραπεζικές έρευνες

Υποψιάζεστε ότι κάποιος κρύβει περιουσιακά στοιχεία από εσάς; Σκέφτεστε να πάρετε διαζύγιο; Σας χρωστάει κάποιος χρήματα και έχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο αυτό που κρύβει χρήματα σε υπεράκτιες χώρες; Ενημερώστε μας για τις λεπτομέρειες και ίσως μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

"Η αριστεία είναι μια τέχνη που κερδίζεται με την εκπαίδευση και τη συνήθεια. Δεν ενεργούμε σωστά επειδή έχουμε αρετή ή αριστεία, αλλά μάλλον τα έχουμε αυτά επειδή ενεργήσαμε σωστά. Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα. Η αριστεία, λοιπόν, δεν είναι μια πράξη αλλά μια συνήθεια".

- Will Durant
Τι λένε οι πελάτες για εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας

    fr_FRFrançais