Bine ați venit la Edwin Atherton International

Fraude financiare și investigații bancare offshore

Edwin Atherton este o agenție internațională de detectivi cu sediul în Cheyenne, Wyoming, specializată în:

Suntem mândri să servim ca agenție exclusivă de detectivi privați pentru Feinstein & Sullivan.

Despre Edwin Atherton

O agenție de detectivi de generație nouă care se bazează pe moștenirile din trecut

Aici, la Edwin Atherton, înțelegem că, în aceste vremuri moderne, trebuie să lucrați cu o agenție care știe cum să utilizeze în mod eficient cele mai cuprinzătoare programe informatice și să le combine cu înțelepciunea tradițională și metodele de investigație. Învățarea din trecut și combinarea acesteia cu cunoștințele noastre în domeniul securității cibernetice, împreună cu utilizarea tehnologiei de ultimă oră, este ceea ce produce cele mai bune rezultate. Rețeaua noastră depășește cu mult granițele noastre, fiind capabilă să obțină informații despre persoane și întreprinderi din peste 143 de țări în acest moment. Legăturile noastre în sectorul financiar, investigatorii autorizați și avocații din diferite jurisdicții ne permit să ne extindem tot mai mult pentru a oferi rezultate clienților noștri.

Poate vă întrebați cine suntem, dar suntem mai mult decât o persoană sau două în spatele acestei companii. Suntem o rețea globală. Atunci când faceți afaceri cu Edwin Atherton, aveți acces instantaneu la o rețea largă de profesioniști care se află în vârful domeniilor lor respective. Toate acestea, în timp ce se poate păstra un singur punct de contact și fără a fi nevoie de o extindere suplimentară.

De asemenea, suntem mândri să fim o agenție exclusivă de detectivi financiari și o firmă de investigații bancare offshore pentru Feinstein & Sullivan în Statele Unite.

Serviciile pe care vi le oferim sunt de neegalat. De fapt, doar câteva companii pot face ceea ce facem noi cu eficiență și prin capacitatea de a gândi în afara cutiei. Știm că astăzi trăim într-o lume orientată spre rezultate și ne străduim să le atingem. Totul începe cu stabilirea unor așteptări corecte și o comunicare clară cu clienții noștri. Toți cei de la Edwin Atherton respectă aceste standarde și așteptăm cu nerăbdare să vă câștigăm afacerea.

AGENȚIE EXCLUSIVĂ PENTRU FEINSTEIN & SULLIVAN

Lucrăm ca agenție exclusivă de detectivi financiari și consultanță bancară offshoring pentru Feinstein & Sullivan. Acceptăm clienți de la caz la caz. Aruncați o privire la serviciile noastre de mai jos și anunțați-ne dacă vă putem ajuta:

Agenția noastră de detectivi privați este specializată în

Căutări de active

Cunoașteți pe cineva care vă datorează bani în mod legal și are o hotărâre judecătorească împotriva persoanei sau entității, dar persoana respectivă nu prezintă bunuri în acte? Este acea entitate care trăiește un stil de viață luxos, în timp ce pe hârtie nu are nimic de arătat și, prin urmare, nu este în măsură să aplice hotărârea dumneavoastră? S-ar putea să vă putem ajuta!

Investigații privind fraudele financiare

Sunteți victima unei fraude și nu puteți găsi dovada atât de necesară? Suspectați o persoană sau o entitate de comiterea unei infracțiuni financiare, dar nu o puteți dovedi? Anunțați-ne și ne putem ocupa de asta. Frontierele nu sunt o problemă pentru noi. Putem lucra în toate cele 50 de state din SUA și la nivel internațional, în 143 de țări în total.

Verificări cuprinzătoare de fond

V-ați întrebat vreodată despre trecutul cuiva? Săpăm adânc pentru a afla adevărul despre istoria oricui. Obțineți un raport detaliat despre o persoană în termen de 24-48 de ore.

Investigații bancare offshore

Suspectați că cineva vă ascunde bunuri? Vă gândiți să divorțați? Vă datorează cineva bani și aveți informații despre această persoană care ascunde bani în străinătate? Spuneți-ne detaliile și poate vă putem ajuta.

"Excelența este o artă câștigată prin antrenament și obișnuință. Noi nu acționăm corect pentru că avem virtute sau excelență, ci le avem mai degrabă pentru că am acționat corect. Suntem ceea ce facem în mod repetat. Excelența, deci, nu este un act, ci o obișnuință."

- Will Durant
Ce spun clienții despre noi
Contactați-ne

    fr_FRFrançais