Välkommen till Edwin Atherton International

Utredningar av finansiella bedrägerier och offshore-banker

Edwin Atherton är en internationell detektivbyrå baserad i Cheyenne, Wyoming, som är specialiserad på:

Vi är stolta över att vara den exklusiva privatdetektivbyrån för Feinstein & Sullivan.

Om Edwin Atherton

En ny generations detektivbyrå som bygger vidare på tidigare arv

Här på Edwin Atherton förstår vi att du i dessa moderna tider måste arbeta med en byrå som vet hur man effektivt använder den mest omfattande programvaran och kombinerar den med traditionell visdom och utredningsmetoder. Att lära av det förflutna och kombinera det med vår kunskap om cybersäkerhet, tillsammans med användning av den senaste tekniken, är det som ger de bästa resultaten. Vårt nätverk sträcker sig långt utanför våra gränser och kan för närvarande hämta information om individer och företag i över 143 länder. Våra kontakter inom den finansiella sektorn, licensierade utredare och jurister i olika jurisdiktioner gör att vi kan leverera resultat till våra kunder.

Du kanske undrar vilka vi är, men vi är mer än bara en eller två personer bakom det här företaget. Vi är ett globalt nätverk. När du gör affärer med Edwin Atherton får du direkt tillgång till ett stort nätverk av experter som är ledande inom sina respektive områden. Allt detta samtidigt som vi kan behålla en enda kontaktpunkt och utan ytterligare uppsökande verksamhet.

Vi är också stolta över att vara en exklusiv finansiell detektivbyrå och offshore-bankutredningsfirma för Feinstein & Sullivan i USA.

Den service vi erbjuder dig är oöverträffad. I själva verket är det bara en handfull företag som kan göra det vi gör med effektivitet och genom att tänka utanför boxen. Vi vet att vi idag lever i en resultatinriktad värld och vi strävar efter att uppnå dem. Det börjar med att vi sätter förväntningarna rätt och kommunicerar tydligt med våra kunder. Alla på Edwin Atherton upprätthåller dessa standarder och vi ser fram emot att få göra affärer med er.

EXKLUSIV AGENTUR FÖR FEINSTEIN & SULLIVAN

Vi arbetar som en exklusiv finansiell detektivbyrå och offshoring-bankrådgivare för Feinstein & Sullivan. Vi tar emot kunder från fall till fall. Ta en titt på våra tjänster nedan och låt oss veta om vi kan hjälpa dig:

Vår privatdetektivbyrå är specialiserad på

Sökningar efter tillgångar

Känner du någon som enligt lag är skyldig dig pengar och har en juridisk dom mot personen eller enheten, men personen visar inga tillgångar på papper? Lever den enheten en lyxig livsstil medan den på papperet inte har något att visa upp och därför inte kan verkställa din dom? Vi kanske kan hjälpa dig!

Utredningar av finansiella bedrägerier

Har du blivit utsatt för bedrägeri och kan inte hitta de bevis du så väl behöver? Misstänker du en enskild person eller enhet för något ekonomiskt fel, men du kan inte bevisa det? Låt oss veta så kan vi definitivt titta på det. Gränser är inget problem för oss. Vi kan arbeta inom alla 50 delstater i USA och internationellt i totalt 143 länder.

Omfattande bakgrundskontroller

Har du någonsin undrat över någons förflutna? Vi gräver djupt för att hitta sanningen om alla människors historia. Få en detaljerad rapport om en person inom 24-48 timmar.

Utredningar av offshore-banker

Misstänker du att någon döljer tillgångar för dig? Funderar du på att skilja dig? Är någon skyldig dig pengar och har du information om att den personen gömmer pengar utomlands? Låt oss veta detaljerna så kanske vi kan hjälpa dig.

"Excellens är en konst som vinns genom träning och tillvänjning. Vi handlar inte rätt för att vi har dygder eller förträfflighet, utan vi har dem snarare för att vi har handlat rätt. Vi är vad vi upprepade gånger gör. Excellens är alltså inte en handling utan en vana."

- Will Durant
Vad kunderna säger om oss
Kontakta oss

    fr_FRFrançais