Selamat datang ke Edwin Atherton International

Penipuan Kewangan dan Penyiasatan Perbankan Luar Pesisir

Edwin Atherton ialah Agensi Detektif Antarabangsa yang berpangkalan di Cheyenne, Wyoming, pakar dalam:

Kami berbangga untuk berkhidmat sebagai agensi penyiasat persendirian eksklusif untuk Feinstein & Sullivan.

Mengenai Edwin Atherton

Agensi detektif generasi baharu yang membina legasi masa lalu

Di Edwin Atherton, kami memahami bahawa pada zaman moden ini, anda perlu bekerjasama dengan agensi yang tahu cara menggunakan perisian yang paling komprehensif dengan cekap dan menggabungkannya dengan kebijaksanaan tradisional dan kaedah penyiasatan. Belajar dari masa lalu dan menggabungkannya dengan pengetahuan kami dalam keselamatan siber, bersama-sama dengan penggunaan teknologi termaju adalah hasil yang terbaik. Rangkaian kami menjangkau jauh di luar sempadan kami, mampu mendapatkan maklumat mengenai individu dan perniagaan di lebih 143 negara pada masa ini. Hubungan kami dalam sektor kewangan, penyiasat berlesen dan peguam dalam pelbagai bidang kuasa membolehkan jangkauan kami yang sentiasa berkembang untuk menyampaikan hasil kepada pelanggan kami.

Anda mungkin tertanya-tanya tentang siapa kami, tetapi kami lebih daripada seorang atau dua orang di belakang syarikat ini. Kami adalah rangkaian global. Apabila anda menjalankan perniagaan dengan Edwin Atherton, anda mempunyai akses segera kepada rangkaian besar profesional yang berada di bahagian atas bidang masing-masing. Semua ini, sambil dapat mengekalkan satu titik hubungan dan tanpa sebarang jangkauan tambahan.

Kami juga berbangga menjadi agensi detektif kewangan eksklusif dan firma penyiasat perbankan luar pesisir untuk Feinstein & Sullivan di Amerika Syarikat.

Perkhidmatan yang kami tawarkan kepada anda tiada duanya. Malah, hanya kurang daripada segelintir syarikat boleh melakukan apa yang kami lakukan dengan cekap dan dengan dapat berfikir di luar kotak. Kita tahu bahawa hari ini kita hidup dalam dunia yang berorientasikan hasil dan kita berusaha untuk mencapainya. Ia bermula dengan menetapkan jangkaan yang betul dan komunikasi yang jelas dengan pelanggan kami. Semua orang di Edwin Atherton menjunjung piawaian tersebut dan kami berharap dapat menjana pendapatan perniagaan anda.

AGENSI EKSKLUSIF UNTUK FEINSTEIN & SULLIVAN

Kami bekerja sebagai agensi detektif kewangan eksklusif dan perundingan perbankan luar pesisir untuk Feinstein & Sullivan. Kami mengambil pelanggan berdasarkan kes demi kes. Lihat perkhidmatan kami di bawah dan beritahu kami jika kami boleh membantu anda:

Agensi Detektif Persendirian kami pakar dalam

Carian Aset

Adakah anda mengenali seseorang yang secara sah berhutang wang kepada anda dan mempunyai penghakiman undang-undang terhadap orang atau entiti tersebut tetapi individu tersebut tidak menunjukkan aset di atas kertas? Adakah entiti itu menjalani gaya hidup mewah sambil di atas kertas tidak mempunyai apa-apa untuk ditunjukkan dan dengan itu tidak dapat menguatkuasakan penghakiman anda? Kami mungkin boleh membantu!

Siasatan Penipuan Kewangan

Adakah anda mangsa penipuan dan anda tidak dapat mencari bukti yang sangat diperlukan? Adakah anda mengesyaki individu atau entiti melakukan sebarang salah laku kewangan tetapi anda tidak dapat membuktikannya? Beritahu kami dan kami pasti boleh menelitinya. Sempadan bukan isu bagi kami. Kami boleh bekerja di semua 50 negeri di Amerika Syarikat dan di peringkat antarabangsa di 143 negara.

Pemeriksaan Latar Belakang Komprehensif

Pernahkah anda terfikir tentang masa lalu seseorang? Kami menggali lebih dalam untuk mencari kebenaran tentang sejarah sesiapa sahaja. Dapatkan laporan terperinci tentang seseorang dalam masa 24-48 jam.

Siasatan Perbankan Luar Pesisir

Adakah anda mengesyaki seseorang menyembunyikan aset daripada anda? Adakah anda sedang mempertimbangkan untuk bercerai? Adakah seseorang berhutang wang kepada anda dan anda mempunyai beberapa maklumat tentang orang ini menyembunyikan wang di luar pesisir? Beritahu kami butiran dan kami mungkin boleh membantu anda.

“Kecemerlangan adalah seni yang dimenangi melalui latihan dan pembiasaan. Kita tidak bertindak dengan betul kerana kita mempunyai kebaikan atau kecemerlangan, tetapi kita lebih suka melakukannya kerana kita telah bertindak dengan betul. Kita adalah apa yang kita lakukan berulang kali. Oleh itu, kecemerlangan bukanlah satu perbuatan tetapi satu kebiasaan.”

- Akan Durant
Apa yang Pelanggan Katakan Tentang Kami
Hubungi Kami

    fr_FRFrançais